Dental

Cu totii ne dorim sa avem un zambet impecabil si stralucitor, insa anumiti factori nu ne permit mentinerea lui asa cum ne-am dori. In acest articol, va vom prezenta mai multe detalii despre albirea dentara si ce solutii va propunem la Clinica V-dental.

Bauturile colorate, precum cafeaua, ceaiul, sucurile, vinul rosu, fumatul, placa bacteriana sau traumatismele dentare pot afecta in timp culoarea dintelui, astfel ca zambetul nostru se schimba.

Datorita evolutiei tehnologiei, Clinica V-dental va pune acum la dispozitie metode eficiente de perfectionare a zambetului mult dorit. Albirea dentara este una dintre cele mai simple si rapide metode prin care va puteti recupera stralucirea si increderea in sine si in zambetul vostru.

Clinica V-dentalClinica V-dental – albirea dentara tehnici si recomandari

Procesul de albire dentara profesionala se poate realiza prin diferite moduri – prin intermediul laserului, a lampei sau optiunea albirii dentare individuale datorita gutierei pe care o puteti lua acasa.

Clinica V-dental recomanda recurgerea la tehnica albirii dintilor dupa varsta de 18 ani, cand pulpa dentara este dezvoltata in totalitate. O sedinta de albire dentara poate dura aproximativ 1 ora, insa variaza uneori in functie de nevoile fiecarui pacient. In urma acestui proces, zambetul se poate mentine impecabil pana la 2 ani, cu conditia respectarii regulilor de igiena orala recomandate de medicul specialist. De asemenea, Clinica V-dental va asigura o albire a dintilor incepand de la 6 si pana la 12 nuante de alb.

Clinica V-dental – contraindicatii

Clinica V-dental nu recomanda albirea dentara in urmatoarele situatii: daca pacientul sufera de afectiuni ce implica ficatul, afectiuni hematologice sau care pot afecta dintele interior, femeilor insarcinate, persoanelor sub 18 ani, daca pacientul sufera de afectiuni dentare netratate, daca pacientul prezinta alergii la anumite substante.  Pentru mai multe informatii si detalii nu ezitati sa ne contactati pe site-ul nostru sau in Social Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *