Dental

Lipsa unui dinte sau a mai multor dinti poate deveni un complex pentru pacienti. Pierderea acestora poate fi datorata mai multor motive, insa ceea ce conteaza e ca dintii lipsa se pot inlocui datorita implantului dentar. In acest sens, va indemnam sa apelati cu incredere la Clinica V-dental.

Clinica V-dental – totul despre implantul dentar

Implantul dentar este reprezentat de un dispozitiv din titan si alte aliaje care se introduce in os, tinand loc de radacina, iar pe suportul artificial se amplaseaza coroana dentara ce ia locul dintelui.

Atata timp cat pacientul nu este prea tanar sau prea varstnic, implantul dentar se poate realiza la orice varsta, daca nu exista alte probleme de sanatate ce nu permit realizarea acestui proces. Tocmai din acest motiv, inainte de realizarea implantului este necesar ca pacientul sa beneficieaze de un consult amanuntit la medicul specialist, care va decide starea de sanatate si conditiile in care se va realiza implantul. Este necesar un set de analize, precum si trecerea pe la computerul tomograf pentru a se dovedi ca pacientul este apt.

In ceea ce priveste interventia in sine, Clinica V-dental tine sa mentioneze ca aceasta nu este dureroasa, tot procesul implantului realizandu-se sub efectul unei anestezii locale, cea generala fiind intalnita rar, in cazuri speciale. 

Clinica V-dental - implant dentar

Clinica V-dental – recomandari si contraindicatii

Dupa finalizarea implantului, pacientul va primi de la medic regimul alimentar (evitarea mancarurilor tari, a bauturilor alcoolice si a tutunului) pe care trebuie sa-l urmeze precum si cateva reguli ce trebuie respectate.

Clinica V-dental nu recomanda implanturile dentare in urmatoarele cazuri: infectii locale, deficite imunitare majore, hipertensiune arteriala, diabet, ciroza hepatica, afectiuni pulmonare, cancer si alte probleme de sanatate grave. 

Va invitam sa apelati cu incredere la specialistii de la Clinica V-dental. De asemenea, ne puteti urmari si pe paginile noastre de Social Media, unde postam constant informatii actuale si utile despre sanatatea orala.

22 apr., 2020

Protetica dentară la Clinica V-dental

Protetica dentară este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul, reabilitarea morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar al pacientului. La Clinica V-dental le oferim pacientilor nostri cele… Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *