Dental

Sanatatea dintilor este foarte importanta, insa atunci cand ne confruntam cu afectiuni dentare este si mai important ca tratamentul sa fie realizat de un medic profesionist, care sa rezolve pentru totdeauna problema si sa stopeze cauza durerii. Clinica V-dental va ofera servicii de endodontie pentru tratarea problemelor dentare. In acest articol va vom prezenta mai multe despre aceasta ramura a activitatii noastre. 

Clinica V-dental – ce inseamna endodontia

Endodontia este o ramura a stomatologiei ce se ocupa cu prevenirea, diagnosticul, tratarea si vindecarea afectiunilor, ce apar la nivelul tesutului moale aflat in interiorul dintelui, mai exact pulpa dentara sau nervul dintelui si a ligamentelor din varful radacinii.

Asupra pulpei dintelui pot aparea diverse afectiuni precum inflamatii, traumatisme, fracturi si fisuri ale smaltului sau carii profunde. Atunci cand afectiunea pulpei dentare nu este tratata la timp, durerea se agraveaza si poate duce la complicatii precum infectia. 

Clinica V-dental - endodontie
Clinica V-dental – endodontie

Clinica V-dental si tratamentul endodontic

Clinica V-dental realizeaza tratamente endodontice, tratamente ce se realizeaza intotdeauna sub efectul unei anestezii locale profunde, insa sunt cazuri putine in care afectiunea este atat de avansata incat anestezia nu isi poate face efectul la potentialul sau maxim.

Cand traumatismul dentar avanseaza se poate ajunge in faza in care este necesara extirparea nervului, urmata de obturatia de canal. Mai exact, medical dentist va indeparta tesuturile afectate, curatand canalul din interiorul dintelui, iar mai apoi il va umple cu un material biocompatibil.

Clinica V-dental va asigura ca un tratament endodontic reusit poate salva viata unui dinte. Asadar, daca va confruntati cu o problema dentara, care necesita interventia medicului stomatolog, apelati cu incredere la Clinica V-dental

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *