Dental

Cu siguranta, sanatatea dintilor este o prioritate pentru fiecare persoana. Parodontologia este parte a stomatologiei ce demonstreaza ca o igiena orala corecta poate impiedica multe afectiuni dentare. Datorita parodontologiei, pacientii pot salva la timp dintii cu tendinta de cadere si trata afectiunile ce determina acest lucru. La Clinica V-dental gasiti tratamentele potrivite pentru bolile parodontale.

Clinica V-dental – cauzele si simptomele afectiunilor parodontale

Pentru a intelege mai bine manifestarea acestor boli dentare si pentru a va putea proteja la timp de acestea, Clinica V-dental va ofera informatiile necesare.

Alimentatia zilnica produce o multime de bacterii si substante din care se formeaza placa bacteriana ce se depune pe dinti. Cand placa bacteriana nu este indepartata, iar igiena orala este neglijata, apar diferite afectiuni parodontale. Inflamarea sau inrosirea gingiilor reprezinta primul semn ca bacteriile si-au facut efectul, iar primele afectiuni parodontale isi fac aparitia. Desigur, acestea nu sunt singurele simptome. Pe langa inflamare si inrosire, gingia se poate retrage sau sangera, respiratie devine neplacuta, apare senzatia de durere in timpul mestecatului, dintii devin foarte sensibili la atingere si poate aparea chiar si pierderea dintilor.

Clinica V-dental – parodontologia

Clinica V-dentalPentru a evita complicarea afectiunilor este absolut necesar consultul medicului stomatolog care este in masura sa oferie un diagnostic sis a realizeze analizele necesare. Clinica V-dental va asteapta mereu cu tratamente eficiente.

Tratamentul afectiunilor parodontale are mai multe etape si difera de la pacient la pacient, de la problema la problema. Prima etapa este sedinta de igienizare profesionala ce consta in indepartarea tartrului si a placii bacterine de pe dinti si gingii; in aceasta etapa se poate utiliza si laserul. Mai apoi urmeaza masurarea pungilor parodontale si examinarea dintilor afectati, surfasajul radicular si intervenitia chirurgicala parodontala atunci cand afectiunea nu dispare dupa tratamentul initial.

Clinica V-dental va pune la dispozitie tratamente de calitate care sa va ofere confortul in timpul interventiilor si satisfactia la vederea rezultatelor. 

Va invitam sa apelati cu incredere la specialistii de la Clinica V-dental. De asemenea, ne puteti urmari si pe paginile noastre de Social Media, unde postam constant informatii actuale si utile despre sanatatea orala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *