Dental

Estetica dentara este o parte a stomatologiei ce se ingrijeste de sanatatea si, in special, de frumusetea danturii. Pacientii care au urmat tratamente de estetica dentara, nu doar ca s-au ales cu un zambet perfect si sanatos, ci si cu o stima de sine mult mai ridicata. Clinica V-dental ii sustine mereu pe pacientii ce aleg tratamentele de estetica dentara, oferindu-le cele mai bune solutii si conditii.

Acum, datorita aparatelor si tehnicilor de ultima generatie, la Clinica V-dental nicio problema de estetica dentara nu ramane netratata. Estetica dentara are sub tutela ei mai multe modalitati si tratamente:

  •   Albirea dintilor
  •   Fatete ceramice
  •   Coroane zirconiu, integral ceramice
  •   Obturatii fizionomice din compozit

Clinica V-dental – beneficiile tratamentelor de estetica dentara

Clinica V-dental

Un tratament corect este acela care aduce odata cu el multe alte beneficii care multumesc pacientii. Tratamentele de estetica dentara realizate la Clinica V-dental asigura perfectionarea si sanatatea zambetului tau, dar de asemenea, aduce si alte beneficii:

          Armonizarea trasaturilot fetei

          Zambetul capata un aspect natural

          Lucrari de calitate ce se mentin pe termen lung

          Rezultate pozitive si rapide

Clinica V-dental – rezultatele tratamentelor de estetica dentara

Tratamentele de estetica dentara asigura solutionarea multor imperfectiuni si afectiuni dentare neplacute. Indiferent daca este vorba despre micile traumatisme suferite de catre pacienti ce au produs ciobirea sau fisurarea smaltului dintelui, schimbarea culorii dintelui sau aparitia petelor, asimetrii si anomalii dentare (spatiul prea mare dintre dinti sau inghesuirea acestora etc.) – toate aceste probeme se pot rezolva prin tratamentele de estetica dentara oferite de Clinica V-dental

Va invitam sa apelati cu incredere la specialistii de la Clinica V-dental. De asemenea, ne puteti urmari si pe paginile noastre de Social Media, unde postam constant informatii actuale si utile despre sanatatea orala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *