Uncategorized @ro

Durerea de dinti si-a facut simtita prezenta in viata tuturor, indiferent de varsta pacientului. De cele mai multe ori durerea dentara apare brusc, iar disconfortul creat poate sa dispara dupa o perioada sau poate sa persiste. Clinica V-dental va ofera informatii referitoare la motivele aparitiei durerii dentare si tratamentul la care trebuie sa apelati.

Clinica V-dental – aparitia durerilor dentare

Durerea dentara apare sub forma unor intepaturi la nivelul gingiilor sau ca o durere continua la nivelul maxilarului. Indiferent de forma sub care apare durerea, inca de la primele simptome este recomandat sa apelati la medicul dentist pentru un consult de specialitate.

Este important de retinut faptul ca durerea de dinti indica mereu aparitia unei afectiuni dentare ce trebuie imediat tratata. Astfel, Clinica V-dental va sfatuieste ca de la primele semne sa consultati dentistul, caci cu cat afectiunea este tratata mai rapid, cu atat evitati complicatiile si costurile ridicate.

Simptomele durerii dentare: senzatia de intepaturi dentare, durere surda continua, inflamarea gingiei, aparitia pungilor de puroi, respiratie neplacuta, iritatia mucoasei bucale, febra.

Clinica V-dentalClinica V-dental – cauze si remedii pentru durerea de dinti

Durerea de dinti poate sa apara din diferite cauze: sensibilitate dentara care provoaca disconfort la rece sau cald, carii dentare netratate, retractia gingivala provocata de igiena orala incorecta, afectiuni parodontale, eroziunea smaltului, traumatisme dentare precum fracturi sau fisuri dentare, scrasnitul dintilor.

In ceea ce priveste tratamentul durerilor de dinti, fiecare tratament difera in functie de afectiunea pe care pacientul o prezinta, astfel ca parerea medicului dentist este cea mai importanta. Durerea de dinti poate fi ameliorata datorita interventiei specialistului. Clinica V-dental nu recomanda administrarea medicamentelor fara un diagnostic precis de la medicul dentist.

Durerea de dinti poate fi prevenita printr-o igiena orala corecta si prin consultarea perioadica a stomatologului. Te confrunti cu aceasta problema? Programeaza-te la un consult stomatologic. Urmareste-ne si in Social Media pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre Clinica noastra. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *