Dental Implants

Inovatiile si cercetarile din domeniul medical au dus la dezvoltarea unor tratamente stomatologice ghidate din punct de vedere digital, fara riscuri, dar si fara durere. In acest sens, decizia de a apela la un implant dentar este, deseori, influentata de tot mai multi factori. Cert este, ca acum aproape oricine poate beneficia de un implant dentar Straumann, chiar si persoanele care suferă de diabet sau sunt fumatoare.

Ce este un implant dentar Straumann?

Conceput in Elvetia, un implant dentar Straumann presupune 35 de ani de cercetari stiintifice si peste 700 de articole si lucrari care certifica o multitudine de avantaje pentru pacienti. Calitatea unui implant dentar Straumann este recunoscută la nivel global cu o cotă de piata de 23%.

Specialistii Straumann au optat pentru un implant dentar care să ofere garantie pe viata si sa poata fi folosit de oricine. Fapt pentru care, exista deja peste 18 milioane de pacienti, in peste 70 de tari din intreaga lume, care se declara multumiti.

Un implant dentar Straumann inseamna o estetica perfect naturala, 100% biocompatibil cu organismul, iar specialitii remarca ca acest tratament inovator contribuie semnificativ la cresterii increderii in sine. 

Implant dentar StraumannCare sunt avantajele unui implant dentar Straumann?

Tratamentul dinților prin alegerea unui implant dentar Straumann inseamna intai de toate garantie pe viata de la producator, acesta fiind fabricat din materiale ce ofera rezistenta pe termen lung.

Cercetarile permanente au creat o compozitie a implantului care se adapteaza rapid in organism. Timpul de adaptare al unui implant dentar Straumann in os este relativ scurt de la 3-4 saptamani la 6-8 saptamani.

Flexibilitatea prin existenta mai multor optiuni de tratament si acceptarea de catre pacient prin tratamentele non-invazive, iti ofera siguranta in plus.

Utilizarea unui implant dentar Straumann este o solutie viabila pentru restaurarea zambetului tau. La Clinica V-dental, folosim cele mai performante implanturi dentare. Contacteaza-ne pentru un consult stomatologic. Nu uita sa ne urmaresti si in Social Media, unde postam informatii relevante despre ingrijirea danturii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *