Dental Health

Pentru a asigura o sanatate orala optima, nu este suficient sa te speli de doua pe zi pe dinti. Chiar daca te alimentezi corect si respecti normele de alimentatie, este imposibil sa previi in totalitate aparitia placii dentare si acumularea de tartru. De fiecare data cand mananci sau bei, bacteriile se aduna si raman in cavitatea bucala chiar daca te speli pe dinti si apelezi la alte masuri de igienizare. Tocmai de aceea este recomandat sa vizitezi medicul stomatolog de cel putin doua ori pe an, te asteptam la V-dental – Clinica Stomatologica Turda, unde te vei bucura de servicii de cea mai inalta calitate. In continuare iti vom prezenta ce este detartrajul si de ce il recomandam pacientilor care vor sa pastrezi dintii lor sanatosi si puternici.

Ce este detartajul si de ce ai nevoie de aceasta procedura

Clinica Stomatologica Turda V-dentalDetartrajul este o metoda de profilaxie necesara pentru a pastra santatea dintilor tai. In foarte multe cazuri gingia este iritata din cauza placii bacteriene si a tartrului. Gingia aduna foarte multe bacterii care sunt nocive atat pentru cavitatea bucala, cat si pentru intregul organism. Detartrajul, astfel, ajuta la prevenirea sau depistarea cariilor, de asemenea, acesta reduce riscul aparitiei gingivitei si a bolii parodontale, care poate evolua prin pierderea dintilor. Se recomanda ca detartajul sa se efectueze o data la jumatate de an, dar acest lucru depinde de mai multi factori. In primul rand, depinde de pH-ul si compozitia salivei fiecarei persoane in parte, precum si de masurile de igienizare pe care le intreprinde fiecare. In functie de acesti factori, tartul se poate forma mai repede sau mai lent. Te asteptam la V-dental – Clinica Stomatologica Turda la un consult stomatologic.

Clinica Stomatologica Turda – V-dental iti prezinta avantajele detartrajului

Exista doua tipuri de detartaj. Noi, echipa V-dental-Clinica Stomatologica Turda venim cu recomandarile personalizate pentru fiecare client. Exista detartaj manual si cu ultrasunete, iar noi facem recomandarile in functie de necesitatea fiecarui client. Aceasta este unica metoda de a elimina tartul si de a reda stralucirea zambetului tau, pastrand sanatatea orala. Asadar, ai grija de dintii tai si nu uita sa faci un tratament de detartraj cel putin o data la jumatate de an. Te indemnam sa ne vizitezi la V-dental – Clinica Stomatologica Turda, programandu-te la un consult stomatologic. Nu uita sa ne urmaresti in Social Media, unde postam noutati si informatii din domeniu. Daca ai intrebari sau doresti mai multe detalii despre detartraj, contacteaza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *