Dental

Fatetele dentare au scop estetic si iti vin in ajutor in momentul in care zambetul tau nu te mai multumeste sau vrei o schimbare din punctul acesta de vedere. Imbunatatesc aspectul si sanatatea dintilor tai, schimba culoarea si forma dintelui. Pentru ca zambetul tau sa devina mai stralucitor si armonios, Clinica V-dental iti recomanda sa te documentezi despre varianta fatetelor dentare si, de ce nu, sa incerci metoda.

Clinica V-dental – dantura perfecta exista?

Zambetul este una dintre cele mai importante trasaturi faciale, motiv pentru care inainte de realizarea fatetelor dentare, trasaturile fetei si ale zambetului tau vor fi analizate cu grija pentru ca rezultatele obtinute la final sa fie armonioase, la fel si dimensiunea si forma dintilor. Clinica V-dental te asigura ca designul fatetelor dentare este cel mai important, motiv pentru care se pune mult accent pe realizarea corecta a acestuia.

Cel mai avantajos aspect al procesului de creare a fatetelor dentare este faptul ca pacientul poate vizualiza lucrarea modelata pana in ultimul punct pentru a se asigura ca e ceea ce isi doreste de la zambetul sau.

Clinica V-dentalClinica V-dental – fatete dentare no prep

Datorita tehnologiilor folosite de catre medicii stomatologi si tehnicieni, acum se pot folosi si fatetele no prep, in cazul carora dintii nu necesita slefuirea. Aceste fatete se pot folosi in cazul in care pacientul are dintii mici, dinti cu spatii, dar cel mai important, acestea se pot utiliza doar pe dintii sanatosi si integri. Din punct de vedere calitativ sunt la fel de rezistente ca si fatetele clasice, iar din punct de vedere estetic nu au niciun minus.

Avand in vedere ca nu este necesara slefuirea dintilor procesul nu include anestezie. Clinica V-dental te asigura ca acest tratament nu cauzeaza durere sau altfel de disconfort. Tratamentul se realizeaza in 3 etape:  designul fatetelor, amprenta dintilor si cimentarea fatetelor. Rezultatele acestui proces sunt rapide, vizibile si de durata.

Contacteaza-ne pentru a te programa la un consult stomatologic. Te indemnam sa ne urmaresti si in Social Media, unde postam constant informatii utile despre sanatatea dentara.

22 apr., 2020

Estetica dentara la Clinica V-dental

Un zambet larg si frumos, iata ce inseamna estetica dentara la Clinica V-dental. Dintotdeauna, oamenii au fost preocupati sa aiba un zambet placut, stralucitor si o structura estetica echilibrata a… Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *