Dental

Un zambet larg si frumos, iata ce inseamna estetica dentara la Clinica V-dental. Dintotdeauna, oamenii au fost preocupati sa aiba un zambet placut, stralucitor si o structura estetica echilibrata a aparatului dentar. Asadar, dupa cum va dati seama din numele acestei ramuri a stomatologiei, estetica dentara s-a născut din dorinţa oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. Această specializare se adresează pacienţilor care-şi doresc dinţi sănătoşi si un zâmbet fermecător. Ramura aceasta cuprinde mai multe servicii stomatologice si raspunde unor nevoi diverse ale pacientilor. In continuare, vom prezenta mai detaliat ce presupune estetica dentara si ce servicii prestam la Clinica V-dental.

Clinica V-dental – ce inseamna estetica dentara

In cadrul specializarii estetica dentara, la Clinica V-dental le oferim o serie de proceduri specifice clientilor nostri, printre care:

  • Albirea dinților

(Alimentele si bauturile pe care le consumam, obiceiurile si varsta isi lasa amprenta asupra smaltului, respectiv, in timp, dintii isi pierd din stralucire. Pentru un a reda din nou luminozitatea zambetului, va recomandam procedura de albire a dintilor, care este non-invaziva si eficientă. Exista multiple mituri legate de albirea dintilor, pe care le vom aborda intr-un alt articol.

  • Fațete ceramice

Fatetele ceramice reprezinta constructii protetice care au scopul de a imbunatati estetica unui dinte. Acestea sunt niste foite foarte fine de ceramica, realizate in laboratorul de tehnica dentara si pot fi asemanate cu niste ”cochilii” care imbraca dintele afectat.

  • Coroane zirconiu, integral ceramice

Coroanele sunt piese estetice create cu scopul de a acoperi dintele fie din motive estetice, fie pentru protejarea lui. Aceste coroane sunt realizate prin frezare computerizata, sunt biocompatibile, rezistente si au un aspect estetic excepțional.

  • Bijuterii dentare

Bijuteriile dentare reprezinta un trend de ultima ora si, desigur, tin de imbunatatirea si accentuarea aspectului estetic al danturii. Acestea sunt minim invazive, iar aplicarea este nedureroasa. Desigur, exista o gama larga pentru alegere.

  • Obturatii fizionomice din compozit

Acestea mai sunt cunoscute si sub numele de ”plombe”, avand rolul de a reda, in primul rand, functionalitatea aparatului dentar si aspectul estetic, desigur. Aceasta procedura este necesara pentru dintii cu fracturi minime, carii sau alte leziuni.

Te așteptăm la Clinica V-dental

Clinica V-dentalFie ca te intereseaza procedurile ce tin de estetica dentara sau alte tratamente stomatologice pe care le prestam la Clinica V-dental, te invitam sa iti faci o programare pentru un consult. Urmareste-ne si in Social Media, unde postam regulat informatii despre activitatea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *