Dental

Sanatatea orala inseamna, in primul rand, preventie! O problema depistata in timp util poate salva un dinte. Profilaxia si preventia sunt acea ramura a stomatologiei care ne ajuta sa prevenim afectiunile dentare. Profilaxia si preventia sunt cele mai importante elemente atunci cand vine vorba despre sanatatea dintilor nostri. Profilaxia include toate masurile de igienizare si prevenire a afectiunilor dentare, tocmai din aceasta cauza este o etapa prioritara si pentru pacientii nostri, la Clinica V-dental

Clinica V-dental – importanta profilaxiei

Ingrijirea si igienizarea corecta a dintilor este importanta si esentiala pentru fiecare, atat atunci cand e realizata individual, cat si atunci cand e realizata de catre medicul specialist. Sedintele de igienizare si controlul periodic previn aparitia bolilor dentare sau ale complicatiilor.

Clinica V-dental iti prezinta beneficiile sedintelor de igienizare

Vizitele regulate la stomatolog sunt indispensabile. Aceasta este cheia pentru sanatatea orala, iar urma acestor vizite, pacientii pot numara doar beneficii. Astfel, datorita consultului periodic se poate depista la timp o posibila afectiune, se evita bolile sau se trateaza la timp, dintii se mentin sanatosi, placa bacteriana dispare, la fel si cariile, iar pacientul se alege la sfarsit cu un zambet frumos si sanatos.

Clinica V-dental
Clinica V-dental

Clinica V-dental va ofera cateva recomandari utile prin care puteti preveni afectiunile dentare. Principala masura de preventie este periajul regulat si corect al dintilor (de cel putin 2 ori pe zi – dimineata si seara). De asemenea, medicul stomatolog recomanda si dusul bucal pentru indepartarea resturilor de mancare, iar alimentatia sanatoasa este esentiala.

Medicul stomatolog are datoria de a educa pacientul in ceea ce priveste igienizarea corecta. In functie de necesitatile fiecarui pacient, medicul poate sugera tehnica corecta de igienizare, tipul de periuta pe care sa-l utilizeze, la fel si in cazul pastei de dinti si a altor elemente.

Clinica V-dental indeamna pacientii sa recurga la sedinte regulate de igienizare pentru a-si pastra sanatatea dintilor. Asadar, va indeamnam sa ne contactati cu incredere pentru a primi mai multe detalii si pentru a face o programare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *