Dental Implants

Lipsa unui dinte produce atat disconfort functional, cat si estetic. Din aces motiv multe persoane apeleaza la implanturile dentare, insa altii se lasa greu convinsi ca acest proces este benefic sau ca e o solutie pe termen lung. Clinica V-dental va explica cateva dintre miturile create despre implantul dentar pentru a clarifica procesul.

Clinica V-dental – mituri intalnite despre implantul dentar

Implantul dentar este o metoda populara si eficienta de de inlocuire a dintilor lipsa. Desigur, exista si multe mituri sau, altfel spus, dezinformari privind aceasta tehnica de refacere a danturii. In acest articol, Clinica V-dental va aborda doar cateva dintre acestea. 

  1. Durerea creata de interventie. Pacientilor le este frica de durere, motiv pentru care devin sceptici atunci cand aud despre implantul dentar. Adevarul este ca intreaga operatie se realizeaza sub efectul anesteziei, astfel ca nu exista durere. Dupa finalizarea implantului este normal ca pacientul sa simta disconfort o perioada, insa pentru asta medicul va prescrie medicamentele necesare.
  2. Implantul dentar necesita ingrijire speciala? La fel cum dintii necesita o igiena orala regulata, la fel si implantul dentar necesita ingrijire, insa cu nimic mai diferita decat de obicei.
  3. Durabilitatea implantului este scurta? Implantul dentar rezista atata timp cat este ingrijit si in functie de calitatea si modul in care a fost inserat de catre medic. Implantul este o solutie pe termen lung, avand o rata de succes extraordina, de aceea este considerata cea mai eficienta si durabila metoda de refacere a danturii. 
  4. Varsta nu conteaza. In ceea ce priveste varsta pacientului este important ca acesta sa aiba peste 18 ani pentru ca oasele maxilarului sa fie dezvoltate in totalitate.

Clinica V-dental – calitatea distruge miturile

Clinica V-dental va asigura ca o lucrare realizata corect si cu profesionalism o sa dureze mult timp, iar daca oferiti ingrijire si respectati regulile de igiena orala, implantul dentar nu va intampina probleme. De cele mai multe ori, implantul dentar nu este doar o solutie estetica si o solutie functionala, care sa redea confortul pacientului. Daca doriti sa aflati mai multe despre implantul dentar, va indemnam sa va programati la un consult stomatologic. Va invitam sa ne urmariti si in Social Media, pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati despre Clinica V-dental si tratamentele stomatologice. 

22 iul., 2020

Clinica V-dental – parodontologia

Cu siguranta, sanatatea dintilor este o prioritate pentru fiecare persoana. Parodontologia este parte a stomatologiei ce demonstreaza ca o igiena orala corecta poate impiedica multe afectiuni dentare. Datorita parodontologiei, pacientii… Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *