Dental Health Teeth

Multe persoane apeleaza la tratamente de albire dentara pentru un zambet cat mai natural, alb sau sanatos, care sa le ofere incredere si sa zambeasca cat mai des. Ca si oricare alt tratament din domeniul esteticii dentare, albirea dintilor este un subiect la fel de controversat.  Exista, in acest sens cateva mituri legate de acest tratament pe care specialiastii de la Clinica Vdental le-au clarificat pentru tine.

Clinica Vdental iti prezinta principalele mituri despre albirea dentara

  1.       Albirea dentara ataca dintii. Studiile concepute in acest sens demonstreaza ca albirea dintilor este complet nedaunatoare. Asociatia Americana Dentara (ADA) consemneaza: “Albirea cu produse realizate de către producători recunoscuți și utilizate sub supravegherea medicului stomatolog, într-un timp relativ scurt, este sigură și recunoscută ca fiind cea mai eficientă metodă de dClinica Vdental eschidere a culorii dinților”.
  2.       Albirea dentara sensibilizeaza dintii. Dupa procedura este simtita o anumita sensibilitate, dar aceasta dispare in 24-48h, lucru confirmat și de specialiștii de la Clinica Vdental.
  3.       Efectul de albire dentara dureaza foarte putin. Efectul acestei proceduri este in depedenta de smaltul dentar al fiecarei persoane, de obiceiurile alimentare, de viciile, dar și respectarea igienei orale. Dintii care sunt ingrijiti cu regularitate, pot ramane albi timp de 3 ani, daca se a fost efectuata o albire dentara profesionala.
  4.       Interdictia de a bea cafea sau vin rosu. Ceea ce consumam zilnic conteaza foarte mult, dar cel mai important este spalarea sau clatirea dintilor dupa ce am consumat alimente ce pot pata dintii.
  5.       ”Dinti falsi, nenaturali”. Specialistii de la Clinica Vdental, te asigura ca in contextul unei albiri dentare profesionale, realizata intr-un cabinet stomatologic profesionist, nu exista acest risc.
  6.        ”Dintii deja ingalbeniti nu au nici o sansa”. Utilizarea echipamentelor profesionale de albire, pe care, de altfel, le detine si Clinica Vdental reprezinta singura metoda prin care iti poti inalbi cu adevarat dintii.

Pentru un zambet cat mai natural, contacteaza-ne pentru un consult.

Daca vrei sa afli mai multe despre sanatatea dentara, urmareste Clinica Vdental si pe social media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *