Dental

Protetica dentară este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul, reabilitarea morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar al pacientului. La Clinica V-dental le oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru o sanatate orala excelenta. Protetica dentara este aria stomatologiei care se axeaza pe reconstructia dentitiei pacientului, pentru ca acesta sa se bucure de un zambet estetic si o dantura functionala. Pornind de la dorinta pacientului si problema cu care se confrunta, la Clinica V-dental, elaboram un plan personalizat de interventii stomatologice.

Cazurile care implica protetica dentara

Așadar, care sunt cazurile care necesita implicarea medicului dentist si fac referire la aceasta arie a stomatologiei? Iata cateva cazuri in care sunt necesare lucrari protetice:

  • Inlocuirea dintilor lipsa
  • Dinti sparti sau ciobiti
  • Dentitie decolorata sau ingalbenita
  • Dinti prea mici sau prea mari
  • Dinti inghesuiti sau indepartati
  • Remodelare gingivala

Acestea sunt doar cateva exemple de situatii in care este necesara protetica dentara. Desigur, fiecare pacient este unic si in functie de problema cu care se confrunta, la Clinica V-dental, putem veni cu recomandari specifice si adaptate nevoilor acestuia.

Clinica V-dentalClinica V-dental – protetica dentara

La Clinica V-dental, interventiile stomatologice sunt realizate cu tehnologie moderna, intr-un mediu steril. Reabilitarea funcționala si estetica a aparatului dentar se realizeaza prin înlocuirea dinților și țesuturilor maxilo-faciale pierdute cu proteze fixe, coroane dentare, coroane pe implanturi, punți dentare fixe sau cu proteze mobile, proteze scheletate cu sisteme speciale, supraproteze. Te incadrezi in unul dintre cazurile enumerate mai sus? Te așteptam la Clinica V-dental, pentru a realiza un consult stomatologic si pentru a identifica solutia optima pentru a reda un aspect estetic placut si functional aparatului tau dentar. Te invitam sa ne urmaresti si in Social Media, unde postam in mod regulat informatii despre Clinica noastra.

 

16 iul., 2020

Clinica V-dental – asimetria dentara

Asimetriile dentare sunt probleme des intalnite la pacienti, iar datorita tehnologiei, acestea pot fi rezolvate cu succes indiferent de varsta, atat la copii, cat si la adulti. Clinica V-dental tine… Read More
10 mai, 2020

Clinica V-dental – ce este ortodontia

Alinierea anormala a dintilor, pozitia gresita a maxilarelor sau o estetica neplacuta sunt lucruri intalnite des de catre pacienti. Cu tratarea unor astfel de probleme se ocupa ortodontia. Gasiti tratamentele… Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *