Dental

De peste 30 de ani, suntem alaturi de cei care vor sa aiba un zambet frumos si o dantura sanatoasa. V-dental este o clinica stomatologica Turda, cu personal experimentat si cu tehnologie avansata. Fiecare client este important pentru noi si stim ca o relatie medic-pacient se bazeaza pe incredere si respect. Asteptam pacientii atat pentru consultatiile periodice recomandate, cat si pentru probleme si urgente. 

V-dental – Clinica Stomatologica Turda – servicii

Noi oferim o gama variata de servicii pentru sanatatea dentara. Printre acestea se numara: implantologie, protetica, estetica dentara, edodontie, chirurgie, profilaxie si preventie, radiologie, ortodontie si pedodontie. Altfel spus, putem rezolva absolut orice problema legata de sanatatea dintilor. Gama larga de servicii pe care le oferim ne permite sa oferim tratamente complete clientilor nostri. Avem o echipa dedicata, medici specialisti si asistenti pregatiti sa faca fata la orice provocare. La Clinica Stomatologica Turda – V-dental, avem cinci cabinete, care ne permit tratarea mai multor pacienti simultan. Iar asta inseamna mai putin timp de asteptare pentru pacientii nostri si tratarea rapida a problemelor dentare. 

clinica stomatologica turda

Clinica Stomatologica Turda – Radiologie Digitala

La Clinica avem un centru de Radiologie Digitala, care reprezintă cea mai nouă tehnologie în domeniu. Aceasta se bazează pe un generator de radiații (aparatul de radiografii) și un senzor digital (integrat sau independent) cu care se efectuează captura. Avantajele sunt reprezentate de rezoluția și contrastul excepționale, expunerea la un nivel scăzut de radiații (care nu influențează calitatea radiografiei), timpul redus necesar obținerii rezultatului investigației și posibilitatea stocării și transferului mult mai rapid al imaginilor. Asadar, nu este nevoie ca pacientii care ne viziteaza la Clinica Stomatologica Turda sa se deplaseze in afara clinicii pentru radiologie, iar asta inseamna un confort sporit in interactiunea cu medicii si economisire de timp. 

Clinica Stomatologica Turda – Programare

Te asteptam la Clinica V-dental, pentru a trata orice problema legata de sanatatea dintilor tai. Medicii nostri sunt pregatiti sa iti ofere tratamente eficiente si sfaturi pentru sanatatea danturii tale. Programeaza-te acum la un consult stomatologic. Daca ai intrebari sau vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile noastre, contacteaza-ne si iti raspundem cu drag. Te invitam sa ne urmaresti si in Social Media, unde postam informatii si sfaturi legate de intretinerea danturii si sanatatea orala. 

 

10 mai, 2020

Clinica V-dental – ce este ortodontia

Alinierea anormala a dintilor, pozitia gresita a maxilarelor sau o estetica neplacuta sunt lucruri intalnite des de catre pacienti. Cu tratarea unor astfel de probleme se ocupa ortodontia. Gasiti tratamentele… Read More
22 iul., 2020

Clinica V-dental – parodontologia

Cu siguranta, sanatatea dintilor este o prioritate pentru fiecare persoana. Parodontologia este parte a stomatologiei ce demonstreaza ca o igiena orala corecta poate impiedica multe afectiuni dentare. Datorita parodontologiei, pacientii… Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *