Dental Uncategorized

Radiologia este o parte importanta a unui tratament stomatologic. De ce? Pentru ca arata medicului dentist ceea ce nu se poate vedea cu ochiul liber. Radiologia este cheia spre un diagnostic corect 100%. Clinica V-dental detine un centru de radiologie digitala, ce se bazeaza pe tehnologie de moderna, de inalta calitate. Aparatul este compus dintr-un generator de radiatii si un senzor digital care realizeaza captura. In acest articol, va prezentam avantajele si importanta radiologiei digitale. 

Clinica V-dental si avantajele radiologiei digitale

Radiologia dentara poate fi atat o etapa de preventie, ce asigura pacientul ca nu sufera de nicio afectiune, cat si una de stabilire a unui diagnostic. Radiografia este ilustrata de o imagine plana a danturii, maxilarelor, oaselor si tesuturilor. Datorita acestei tehnologii, atat medicul, cat si pacientul beneficiaza de rezultate rapide. Atunci cand medicul dentist nu este sigur de problema dentara a unui pacient, apeleaza la procesul radiologiei prin care primeste un raspuns sigur. Datorita imaginii obtinute, medicul poate oferi intr-un timp mult mai scurt diagnosticul, iar pacientul are o expunere minima la radiatii si dispune de confort pe tot parcursul procesului. Asadar, la Clinica V-dental oferim pacientilor nostri posibilitatea realizarii unei radiografii in timp foarte scurt, fara a fi nevoiti sa se deplaseze in afara clinicii. 

Clinica V-dental - RadiologieClinica V-dental are grija de zambetul tau

Datorita radiologiei digitale, medicul stomatolog obtine rezultatele unei investigatii mult mai rapid, iar zona afectata este vazuta clar, la o rezolutie de calitate si poate fi tratata eficient, evitand astfel complicatiile. O radiografie realizata la timp poate salva pacientul de la durerea provocata de afectiunile dentare sau de la interventii complicate. Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Clinica V-dental si asigura-te ca dintii tai sunt sanatosi! Te indemnam sa ne contactezi pentru mai multe detalii legate de tratamentele noastre si sa te programezi la un consult stomatologic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *