Dental

Cine nu doreste sa aiba un zambet sanatos si sa evite afectiunile dentare? Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti regulile principale de igiena orala. Clinica V-dental iti ofera cateva sfaturi utile prin care poti asigura sanatatea dintilor tai.

Clinica V-dental – pasii esentiali pentru igiena orala corecta

  1. Principalul pas care asigura sanatatea dentara este periajul. Desi pare un proces simplu, igiena orala corecta depinde in mare parte de el. Pentru a avea un zambet frumos si sanatos, o respiratie proaspata si pentru a evita afectiunile dentare, periajul trebuie realizat de cel putin 2 ori pe zi – dimineata si seara. Frecventa periajului este foarte importanta, la fel de importanta precum aspectul periutei de dinti. Clinica V-dental te sfatuieste sa utilizezi o perie cu cap mic si peri moi, pentru a putea curata zonele mai greu accesibile si pentru a nu irita gingia.
  2. Un alt punct esential este alegerea pastei de dinti, precum si utilizarea atei dentare si a apei de gura. Pasta de dinti trebuie aleasa cu grija, poate fi recomanda chiar de catre medicul dentist in funcite de nevoile fiecarui pacient, iar celelalte doua elemente trebuie sa insoteasca periajul pentru a asigura igiena orala completa.
  3. Nu in ultimul rand, Clinica V-dental te indeamna sa adopti o alimentatie sanatoasa, deoarece multe alimente pot afecta sanatatea dintilor. De asemenea, este important sa realizezi un consult periodic la medicul stomatolog, prevenind astfel aparitia posibilelelor probleme.

Clinica V-dental – igiena orala corecta impiedica afectiunile

Pasii enumerati mai sus reprezinta principalele reguli de igiena orala care impiedica aparitia afectiunilor dentare. Clinica V-dental te asigura ca o igiena orala regulata si un consult preventiv de specialitate periodic impiedica complicatiile. Te invitam sa ne urmaresti si in Social Media, pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati despre Clinica noastra si tratamentele stomatologice. 

16 iul., 2020

Clinica V-dental – asimetria dentara

Asimetriile dentare sunt probleme des intalnite la pacienti, iar datorita tehnologiei, acestea pot fi rezolvate cu succes indiferent de varsta, atat la copii, cat si la adulti. Clinica V-dental tine… Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *