Dental

Adesea pacientii se confrunta cu afectiuni dentare pe care initial le ignora din simplul fapt ca vizita la cabinetul stomatologic nu le face placere. Astfel ca, in prima etapa a afectiunii evita cat  mai mult consultul. Clinica V-dental va asigura ca aceasta alegere poate duce la agravarea problemelor, ignorand ceea ce ar putea fi o urgenta stomatologica.

Clinica V-dental –  cum ne dam seama ca este vorba despre o urgenta stomatologica?

O urgenta stomatologica nu afecteaza doar zona bucala, aceasta poate afecta intreg organismul, motiv pentru care necesita tratament urgent.

Urgentele stomatologice pot fi remarcate datorita urmatoarelor afectiuni: hemoragie postextractionala (sangerare abundenta dupa extractia dentara), alveolita postextracționala (apare in urma unei extractii), pulpita acuta (durerea de masea), parodontita apicala acuta (durere persistenta, febra), celulitele (inflamatii dureroase), pericoronarita dintilor inclusi (eruptia incompleta a maselelor de minte), abcesele periosoase (infectii la nivelul maxilarului sau mandibulei), fractura de maxilar sau mandibula, luxatia articulatiei temporo-mandibulare, traumatismul dento-alveolar sau gingvostomatita ulceronecrotica.

Clinica V-dental – recomandari si contraindicatii

In cazul in care va confruntati cu una dintre afectiunile enumerate mai sus sau cu o problema dentara ce pare ca nu dispare, ci evolueaza, Clinica V-dental va sfatuieste sa mergeti de urgenta la medicul dentist pentru a va putea da un diagnostic corect, urmat de un tratament adecvat.

Clinica V-dental nu va recomanda sa administrati medicamente inainte de consultul unui specialist, cu exceptia antiinflamatoarelor pentru calmarea durerii.

Clinica V-dentalPentru a preveni urgentele stomatologice, Clinica V-dental va recomanda respectarea regulilor de igiena orala, precum si consumarea alimentelor cu grija, la temperaturi normale, pentru a evita durerile si problemele dentare.

In cazul in care va confruntati cu o urgenta dentara, Clinica V-dental sta la dispozitia dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati. Va invitam sa ne urmariti si in Social Media, pentru a afla ultimele noutati despre tratamente si clinica noastra. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *