Dental Health Teeth

Exista milioane de oameni in intreaga lume care manifesta frica, anxietate sau chiar fobie atunci cand vine vorba despre nevoia de a merge la un dentist. Unii dintre ei se confrunta cu aceasta problema din copilarie, altii, adulti fiind, au avut careva experiente neplacute sau traumatice, fapt pentru care tind sa amane sedintele la dentist cat mai mult cu putinta.  Clinica Vdental a pregatit o serie de recomandari si sfaturi pentru a inlatura frica de a merge la dentist.

Clinica Vdental – Cum putem invinge frica de a merge la dentist?Clinica Vdental

Cea mai buna arma impotriva dentofobiei este vizita si consultatia regulata la medicul stomatolog pentru a preveni pe viitor eventuale afecțiuni sau traume mai grave din punct de vedere medical.

Recomandari pentru a invinge frica de a merge la dentist de la Clinica Vdental

Clinica Vdental recomanda:

  1.       Să fii informat si familiarizat, astfel incat sa poti alege un medic stomatolog care sa iti inspire incredere si siguranta, intrucat, sanatatea primeaza, scopul tau este de a gasi un dentist nu doar priceput, dar si foarte atent.
  2.       Comunica-I dentistului tipul de anestezie pentru care optezi, astfel incat sa ai siguranta ca aceasta va fi mentinuta pe tot parcursul procedurii. Clinica Vdental recomanda anestezia loca
  3. Clinica Vdentalla pentru a va relaxa si de a nu simti eventual discomfort in timpul tratamentului.
  4.       Pe parcursul procedurii incearca tehnici de relaxare-respiratie controlata si relaxare musculara.
  5.       Stabileste impreuna cu dentistul un ”semn de oprire” in caz ca simti durere.
  6.       Fii preventiv! Asigura-te ca mergi regulat la medicul stomatolog.
  7.       Respecta planul de tratament, chiar daca acesta este unul indelungat.

Pentru un zambet fara durere, Clinica Vdental iti sta la dispozitie.Contacteaza-ne pentru mai multe detalii! Pentru a afla mai multe despre sanatatea dentara, urmareste-ne si pe social media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *